Monday, November 12, 2007

Και άς ξεκινάμε σιγά σιγά...

Μερικοί 'γρίφοι', 'γενικές ερωτήσεις' έτσι για να έχετε τροφή για σκέψη, κάτι για να μή βαριέστε στο γραφείο σας ή αλλού :

1) Τί σχέση μπορεί να έχει η Υπόθεση Άλεξ με... τόσο ψηλά ιστάμενα πρόσωπα που μπορούν (ακόμα?) να πιέζουν τη Δικαστική Εξουσία για να μήν Συλληφθούν ? Γιατί άν νομίζετε οτι η Υπόθεση έχει λήξει, πλανάστε πλάνην οικτράν. Που είναι το πτώμα του μικρού Άλεξ??? Και πώς γίνεται να μήν το έχουν βρεί ακόμα??? Μήπως και αυτή η υπόθεση πάει για κουκούλωμα??? Και για ποιούς λόγους??? Μήπως για να μήν πάθει το Πανελλήνιο δεύτερο, ακόμα μεγαλύτερο ΣΟΚ με την αποκάλυψη των πραγματικών δραστών??? Γιατί η υπόθεση ήταν από την αρχή υπόθεση εξαφάνισης παιδιού και τώρα έχει μετατραπεί σε 'ατύχημα', και τί πιό βολικό, από μιά τσακαλοπαρέα (γνωστή στην περιοχή για μικροκλοπές και άλλα τέτοια που γίνονται κατά κόρον) να φορτωθεί έναν φόνο - ατύχημα ενός μικρού μετανάστη, για τον οποίο ποιός θα κάτσει να ψάξει εν τέλει τί ακριβώς έγινε???
Γιατί δεν ανοίγουν επιτέλους όλα τα στόματα αυτών που γνωρίζουν τί έγινε???

2) Μπορεί ένας κούκος να φέρει την Άνοιξη? (Όχι, αλλά 3-4 ή και περισσότεροι μαζί χαλαρά..., αρκεί να είναι αποφασισμένοι και πάνω από όλα μήν είναι και αυτοί Διαπλεκόμενοι!) Φιλολογικό ερώτημα, έτσι για να σκάσει λίγο το χειλάκι μας, μετά το πολύ βαρύ Νο. 1)

3) Γιατί ο Υπουργός Οικονομικών δέν δέχεται και δέν απαντάει καταγγελίες περί ... Οικονομικών Ατασθαλιών έστω και άν ευτές υποβάλλονται γραπτώς? Ρωτάω εγώ τώρα, μιά ερώτηση κάνω... Και δέν είναι δυνατόν να μήν λαμβάνεται υπ' όψιν του μιά γραπτή καταγγελία ούτε να με πείσει με καμμία δικαιολογία οτι δέν έλαβε γνώση της, γιατί αλλιώς πάλι πρέπει να παραιτηθεί διότι έχει την Πολιτική Ευθύνη ακόμα και άν ισχυριστεί οτι δέν ανέγνωσε ποτέ την καταγγελία. Πώς όμως να το αρνηθεί όταν έχω την διαβεβαίωση της Γραμματείας οτι την έλαβε
και απάντησε στην Γραμματεία να μήν δωθεί σημασία στην καταγγελία όπως και έγινε???

4) Πώς γίνεται να παρανομεί ο ίδιος σε νόμο που ο ίδιος έφερε προς ψήφιση στη Βουλή??? Είναι δυνατόν? Πρέπει τότε να Παραιτηθεί αμέσως και να τον Συλλάβει μήπως το ίδιο το γνωστό σε όλους μας Σ.Δ.Ο.Ε. (Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος) ή όπως το έχει μετονομάσει??? Γιατί δεν μιλάμε για ψιλά γράμματα, αλλά ολόκληρα εκατομμύρια Ευρώ. Καμμιά 25 ριά πρέπει να είναι (εικάζω). Και πού πήγαν τελικά αυτά τα χρήματα εάν δέν εφαρμόστηκε ο Νόμος του ίδιου του Υπουργού Οικονομικών που επαναλαμβάνω ο ίδιος έφερε προς Ψήφιση στην Βουλή???

4) Γιατί η πρώην Υπουργός Παιδείας κ. Γιαννάκου δέν ψηφίστηκε κάν Βουλευτής, και ουσιαστικά έτσι ακόμα και αυτοί (δηλαδή οι ίδιοι οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας) που την είχαν ψηφίσει για βουλευτή το 2004, δέν ανανέωσαν την ψήφο τους το Σεπτέμβριο του 2007??? Και τότε γιατί ο Νόμος Πλαίσιο που επί 20 ετίας και πλέον προσπαθούσαν να περάσουν όλες οι κυβερνήσεις τελικά άρχισε να ισχύει??? Μήπως η Κυβέρνηση ξέρει οτι δέν θα ξαναεκλεγεί (3η φορά) οπότε εφαρμόζει το ότι προλάβουμε να 'φάμε' και να περάσουμε σε Νόμους ???
Ήταν τόσο μεγάλο το κόστος των χιλιάδων εγγραφών των αιωνίων φοιτητών στις βάσεις δεδομένων των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας (όταν αυτές οι βάσεις αντέχουν με το ίδιο κόστος ακόμα και 80.000.000 εγγραφές δηλαδή σχεδόν 8 πλάσιες από όλους τους Έλληνες??? Ποιά είναι τα ασήκωτα και αβάστακτα έξοδα που ανάγκασαν τις κυβερνήσεις τόσων ετών να επιμένουν με τον ίδιο Νόμο???
Μήπως οι πιέσεις από τα Ξένα Ιδιωτικά Πανεπιστήμια είναι τόσο μεγάλες???
Ή μήπως οι μίζες που πήραν κάποιοι είναι τόσο μεγάλες???

5) Γιατί το ίδιο το Κράτος 'κλέβει' από το ίδιο το Κράτος !!!! πάνω από 200 εκατομμύρια και δέν έχει παραιτηθεί ακόμα ο Υπουργός Οικονομικών κ. Αλογοσκούφης ??? Που είναι έτσι και αλλιώς προσωπική επιλογή του κ. Πρωθυπουργού και προφανώς και αυτός έχει πολιτικές ευθύνες για την υπόθεση αυτή (και όχι μόνο) ??? Ποιοί μοιράστηκαν την μίζα αυτή και με ποιά ποσοστά ??? Γιατί δεν διευκρινήστηκε ποτέ το πραγματικό ύψος της 'διαρροής' ??? Γιατί ενώ αρχικά ακόμα και ο ίδιος ο κ. Ρουσσόπουλος, σαν κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε οτι δέν αρνείται η Κυβέρνηση τις Πολιτικές Ευθύνες??? Και λίγες μέρες μετά ο κ. Πρωθυπουργός έκανε ακόμα ένα μάθημα ηθικής από την Βουλή επιτιθέμενος δήθεν στα ίδια Διαπλεκόμενα Συμφέροντα από τα οποία και ο ίδιος είχε προφανώς λάβει το αναμφίβολα πολύ καλό μερίδιο της μιζούλας των εκατομμυρίων Ευρώ (€)???

6) Γιατί εν έτοι 2007 ακόμα συζητάμε για το άν πρέπει να επιτρέπεται η τοποθέτηση και χρήση καμερών ασφαλείας στους δημόσιους χώρους (πλατείες, κεντρικές αρτηρίες, κτλ.) ενώ όλοι μας έχουμε δεί την περίφημη ταινία '1984'. Μήπως κάποιοι (έλα ντε) πάνε να εγκαταστήσουν κανονικά με το νόμο τον 'Μεγάλο Αδερφό'.??? Τί φοβούνται??? Γενικευμένη Εξέγερση του Πληθυσμού??? Επανάσταση ??? Και γιατί το φοβούνται ??? Μήπως φοβούνται τους μαθητές που κάνουν άοπλοι πορείες??? Μήπως τελικά έχουν να κρύψουν καλύτερα τόσο αισχρές κομπίνες και σκάνδαλα και άλλα ωραία που πρόσφατα ίσως αποκαλύφτηκε κάτι σχετικό και ακόμα ψάχνονται από πού έγινε η διαρροή??? Μήπως τελικά φοβούνται όχι απλά για την καρεκλίτσα τους αλλά και για όλα τα βρώμικα και σάπια που οι ίδιοι επέτρεψαν να γίνουν στην θητεία τους ή οι ίδιοι έχουν τελικά την ευθύνη??? Και μήπως μέσα στον Πανικό τους έκαναν πολλές λανθασμένες κινήσεις σε πολλά επίπεδα??? Και προδίδονται ακόμα και τώρα??? Μήπως αντί για Αρχάγγελοι της Κάθαρσης είναι οι ίδιοι Αρχιερείς της Διαφθοράς και της Διαπλοκής???

Ε, λοιπόν άν συνεχίσουν έτσι ... τότε οι Χειρότεροι Εφιάλτες τους θα γίνουν πραγματικότητα... Οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια στον αυτοαφανισμό τους!!!. Δεν απειλώ. ...Προβλέπω... Οτι σύντομα έτσι όπως φέρονται ... θα έχουμε πολύ πιό σύντομα εκλογές από το καλοκαίρι του 2008...

Καλημέρα σε όλους τους τίμιους εργαζόμενους Έλληνες απανταχού της Γής.
Και ... εννοείται οτι άν σταματήσω να ενημερώνω αυτό το Blog , θα σημαίνει οτι ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός έδωσε σαφή εντολή φυσικής εξόντωσής μου. Για να δούμε... Και νόμιζα οτι είχαμε Δημοκρατία και Ελευθερία... Και οτι είναι όλοι Ελεύθεροι να εκφράζουν την Άποψή τους.