Wednesday, November 14, 2007

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ !!!

Όπως ανάφεραν προχθές οι ειδήσεις, η ΕΕ εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφοράΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών ( Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία, Ελλάδα) και όλων των παρατάξεων... εκτός μίας: Μαντέψτε!!! Guess who ?...
Της Νέας Δημοκρατίας... (μα καλά, σκέφτομαι εδώ, μυαλό ακόμα να βάλουν αυτοί οι άνθρωποι?)Γιαυτό μιλάω παραπάνω για ... συνεχόμενενες λανθασμένες κινήσεις... Και νόμιζα οτι ήταν καλοί και στην Επικοινωνιακή Πολιτική τους...
Ο κ. Ρουσόπουλος είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Άρθρο 24,Περί 'Δασικών Εκτάσεων και Δασών'!!!... Αποφασίστε όλοι σας άν τον πιστεύετε(Εγώ πάντως θα τον έλεγα Υπουργό Ψευδών Δηλώσεων και Παραπλάνησης της Κοινής Γνώμης.) Εκτός, αυτού, προχτές οι ειδήσεις, ακόμα και των κρατικών καναλιών - αναφέραν οτι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω' παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη' σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα!!!. Όλοι γνωρίζουμε τί σημαίνει αυτό. Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα οτι δεν είμαστε σύμφωνοι και οτι δεν αδιαφορούμε: υπογράψτε το petition για την προστασία των δασών. Οι τωρινές 80.000 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!


www.petitiononline.com/forestgr/

Καλημέρα σε όλους τους τίμιους εργαζόμενους Έλληνες απανταχού της Γής. Και ... εννοείται οτι άν σταματήσω να ενημερώνω αυτό το Blog , θα σημαίνει οτι ο ίδιος ο κ. Πρωθυπουργός και όλη η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε σαφή εντολή φυσικής εξόντωσής μου. Και ίσως άλλων πιό υποχθόνιωνπραγμάτων, να ζήτησε δηλαδή βοήθεια εξ Αμερικής! Γιατι είπα, φαίνεταιστο ClusterMaps και από πού μπαίνουν μερικοί μερικοί...Για να δούμε... Και νόμιζα οτι είχαμε Δημοκρατία και Ελευθερία... Και οτι είναι όλοι Ελεύθεροι να εκφράζουν την Άποψή τους.
Α, και πού ΄στε? Διαδώστε αυτό το Link! Όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα...
Διότι 720 επισκέψεις σε μία μέρα δέν είναι ούτε λίγες αλλά ούτε και πολλές!Καλημέρα σας και πάλι...